top of page

VERKKOKURSSIT 

YHTEISTYÖSSÄ ROCKWAYN KANSSA

Työväen- ja kansalaisopistot ovat syksystä 2019 lähtien voineet tarjota Rockwayn musiikkiverkkokursseja opiskelijoilleen yhteistyössä Rockwayn kanssa.
 

Kokonaisuudet ovat 8-10 viikkoa kestäviä ryhmäverkkokursseja, joissa opettaja on läsnä opastamassa ja antamassa palautetta verkon välityksellä kätevästi.

 

Verkkokurssit ovat erinomainen tapa lisätä opiston musiikkitarjontaa täysin ilmaiseksi!

lee-campbell-pbLv8gDIALQ-unsplash.jpg
kaarina.png
logo.jpg
omnia.png
naantali.png
revontuli.jpg
kalliola.png
vakka-suomi.png

Miksi haluan verkkovalmennuskursseja tarjolle opistolleni?​

1. Lisäresurssina opiston omille suosituille ja nopeasti täyttyville kursseille.

Monen opiston peruskurssit, kuten kitaran- ja pianonsoiton alkeet täyttyvät nopeasti ja moni halukas jää opiskelupaikkaa vaille. Rockwayn verkkokurssit ovat erinomainen tapa tarjota opiston omien kurssien ulkopuolelle jääneille kuntalaisille opiskelumahdollisuus.
 


2 Erikoiskurssien tarjoaminen ja yhteistyö.


Rockwayn järjestämiin verkkovalmennuksiin voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. Näin voimme yhdessä tarjota verkkokursseja, jotka eivät lähiopetusmuotoisena välttämättä käynnistyisi. Hyvinä esimerkkeinä biisinkirjoitus ja sähkökitaran edistyneemmät tekniikat. Kuulemme mielellämme opistojen toiveita uusista musiikkikursseista.
 

 

3. Opistolle kurssien tarjoaminen on täysin ilmaista. 

 

Verkkokurssien lisääminen opiston kurssitarjontaan ei kustanna opistolle mitään ja on täysin riskitöntä. Oppilas maksaa kurssille ilmoittautuessaan opistolle samalla tavalla, kuin mille tahansa kurssille opiston tarjoamalle kurssille. Rockway laskuttaa opistoa jokaisesta kurssille ilmoittautuneesta oppilaasta sovitun kiinteän summan mukaisesti. Opisto voi hinnoitella kurssit itse perusmaksun lisäksi.

4. Esteettömyys ja tavoitettavuus. 

Verkkokursseille voi osallistua mistä päin tahansa, sillä opetus ja materiaalit eivät ole paikkaan sidoksissa. Oppilas tarvitsee vain tietokoneen tai älylaitteen ja internet-yhteyden. Verkkokurssit ovat myös riskittömiä pandemian aikana, sillä lähiopetusta ei ole.

002-jigsaw.png

Tarjoa täysin uusia ja mielenkiintoisia kursseja opistosi kurssivalikoimassa

006-jump.png

Takaa oppilaillesi pääsy sellaisille kursseille, jotka täyttyvät aina nopeasti.

004-adventurer.png

Vie opistosi verkko-opettamisen suunnannäyttäjäksi.

Miten verkkokurssit toimii?

Verkkokurssimme ovat täysin valmiita paketteja, joissa käytetään yli 10 vuoden kokemuksella ammattilaisten kanssa tehtyjä sisältöjä ja lisämateriaaleja live-webinaarien tukena. 

 

 

Viikoittaiset suorat ryhmätunnit netissä


Kerran viikossa suorana lähetettävällä ryhmätunnilla opettaja kertoo tarkemmin viikon aiheista ja tehtävistä, vastaa kysymyksiin, opettaa ja soittaa oppilaiden kanssa. Nämä webinaarit pidetään viikoittain samana päivänä samaan aikaan. Webinaarin voi katsoa myös jälkeenpäin useasti.

 

Viikoittaiset oppimateriaalit
 

Verkkokursseilla on joka viikko uutta oppimateriaalia, kuten lukuisat opetusvideot, nuotit ja taustanauhat.

Viikoittaiset tehtävät ja niiden palautus
 

Verkkokursseilla on joka viikko uusi tehtävä. Tehtävät on mitoitettu siten, että niistä suoriutuu nopeasti samalla saaden tuloksia ja kehittyen. Tehtävät on mahdollista palauttaa opettajalle video-muodossa. Videoita voi kuvata esim. älypuhelimella tai tabletilla.

Opettajan palaute ja kannustus


Verkkokurssin opettaja antaa aina palautettuihin tehtäviin pohjautuen palautetta, jossa käydään läpi onnistumisia ja kehittämisen kohteita.

 


 

Keskustelut
 

Valmennuksen aikana voit keskustella ryhmässä niin opettajan kuin muiden osallistujienkin kanssa mistä tahansa valmennukseen liittyvästä asiasta.

 


Valmennusalusta


Rockwayn tehovalmennukset järjestetään Facebookin suljetuissa ja turvallisissa ryhmissä. Mikäli oppilaalla ei ole Facebook-tunnuksia, annamme selkeät ohjeet uusien tunnusten luomiseen.

Verkkovalmennus.jpg
Tehovalmennus form Kansalaisopistoille
valmentajat.jpg
valmentajat2.jpg
bottom of page