KEHITY BIISINKIRJOITTAJANA

TEHOVALMENNUS ALKAA 16.11.2020.
8 viikossa uutta potkua biisintekoon.

MISTÄ ON KYSE?

Kehity biisinkirjoittajana -tehovalmennus on 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jolla opit paljon uutta biisinteosta. Tavoitteena on kehittyä uudelle tasolle biisintekijänä.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • uusia tapoja ja niksejä sekä säveltämiseen että tekstittämiseen

  • muokata sointukulkuja ja melodioita uudenlaisiksi

  • rakentaa biisiisi hyvä draaman kaaren

  • tehdä entistäkin parempia kappaleita
     

 

Kenelle?
Tämä tehovalmennus sopii sinulle, jos olet joskus jo tehnyt kappaleita, mutta haluat syventää osaamistasi. Saadaksesi parhaan hyödyn valmennuksesta tulisi sinun osata soittaa yleisimpiä perussointuja jollain soittimella (kitara, piano, ukulele tms.)

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.


Rockwayn loistavat opettajat
Opettajanasi biisinteossa toimii Aleksi Ojala, joka oman soolotuotantonsa ohessa on kirjoittanut hittejä myös muille artisteille (mm. Club for Five, Anne Mattila, Kaija Koo ja Christian Meurman). Lisäksi hän on  tohtoriopintojensa puitteissa kehittänyt tuottamispohjaisen oppimisen menetelmää, jossa musiikin oppimista lähestytään säveltämisen, sanoittamisen, sovittamisen ja tuottamisen kautta.

Aleksin valmennuksessa voit helposti päästä kymmenessä viikossa hyvään alkuun biisintekijänä.


Eteneminen on suunnitelmallista
Rockwayn tehovalmennuksessa saat selvät ohjeet opiskeluun ja harjoitteluun. Näin keskityt oikeisiin asioihin ja etenet sopivaan tahtiin. Saat myös halutessasi palautetta etenemisestäsi opettajaltasi.

Opiskelu on hauskaa
Rockwayn tehovalmennuksissa sinua ohjataan keskittymään olennaisiin asioihin ja sopivalla oppimisen tahdilla. Biisintekoa opiskellaan biisejä tekemällä ja mahdollisesti tarvittavaa teoriaa opitaan siinä sivussa.

Valmennus tapahtuu Facebookissa
Rockwayn tehovalmennukset järjestetään Facebookin suljetussa ryhmässä, joten sinun tulee olla Facebookin käyttäjä voidaksesi osallistua valmennukseen.

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, jos haluat saada ensimmäisenä tietoa uusista, tulevista Rockwayn tehovalmennuksista. 

 

Jätä meille sähköpotiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä uusien Tehovalmennusuutisten kanssa.

Asiakaspalvelu
+358 45 7731 1111 (mpm/pvm)
tuki@rockway.fi
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png