SOLISTINEN PIANO

TEHOVALMENNUS ALKAA 17.01.2020.
8 viikossa pianonsoiton harrastajaksi

MISTÄ ON KYSE?

Solistinen Piano -Tehovalmennuksessa opit soittamaan haastavampia kappaleita melodioineen pianolla. Valmennuksessa opit solistisen soiton perusteet ja tarvittavaa teoriaa biisien kautta.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • lisää melodian ja säestyksen yhdistämisestä

  • soittaa monenlaisiin kappaleisiin myös melodian

  • suosikkikappaleisiisi sopivia soittotapoja

  • soittaa ja harjoitella itsenäisesti Rockway-metodin avulla
     

Kenelle?
Tehovalmennus on juuri sinulle, jos osaat säestämisen ja melodiasoiton perusteet pianolla ja haluaisit oppia yhdistelemään säestämistä haastavampien melodioiden soittoon.

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.


Rockwayn loistavat opettajat
Opettajanasi pianonsoiton alkeissa toimii Jasse Varpama joka on yksi Rockwayn piano-opettajista ja opettanut pianonsoittoa jo yli 30 vuotta.

Jassen valmennuksessa voit helposti päästä kymmenessä viikossa pidemmälle kuin vuodessa itsekseen opiskelemalla.


Eteneminen on suunnitelmallista
Rockwayn tehovalmennuksessa saat selvät ohjeet opiskeluun ja harjoitteluun. Näin keskityt oikeisiin asioihin ja etenet sopivaan tahtiin. Saat myös halutessasi palautetta etenemisestäsi opettajaltasi.

Opiskelu on hauskaa
Rockwayn tehovalmennuksissa opiskelu lähtee erityisesti sopivan tasoisten kappaleiden harjoittelusta. Soittoa opiskellaan soittamalla ja mahdollisesti tarvittava teoria opitaan siinä sivussa.

Valmennus tapahtuu Facebookissa
Rockwayn tehovalmennukset järjestetään Facebookin suljetussa ryhmässä, joten sinun tulee olla Facebookin käyttäjä voidaksesi osallistua valmennukseen.

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, jos haluat saada ensimmäisenä tietoa uusista, tulevista Rockwayn tehovalmennuksista. 


 

Jätä meille sähköpotiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä uusien Tehovalmennusuutisten kanssa.

Asiakaspalvelu
+358 45 7731 1111 (mpm/pvm)
tuki@rockway.fi
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png