top of page

SÄESTÄMISEN MESTARIKURSSI KITARALLA

TEHOVALMENNUS ALKAA 30.01.2022.
8 viikossa uutta virtaa soittoon.

Varhaisen tilaajan superalennus
79€ (päättyy 2.1.2022)

Varhaisen tilaajan alennus
99€ (päättyy 16.1.2022)

Normaali hinta
129€ (päättyy 16.2.2022)

MISTÄ ON KYSE?

Säestämisen mestarikurssi -tehovalmennus on 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jolla opit valtavasi lisää kitaransoitosta. Valmennuksessa keskitytään erityisesti edistyneempiin säestystekniikoihin, joilla pystyt säestämään tuttuja kappaleita.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • käyttää luontevasti monenlaisia sointuja koko kitaran kaulalta

  • säestää haastavampiakin kappaleita

  • tuttuihin kappaleisiin sopivia komppaustapoja

  • soittaa ja harjoitella itsenäisesti Rockway-metodin avulla

Kenelle?
Tämä tehovalmennus sopii sinulle, jos osaat jo tavallisimmat soinnut ja komppaustekniikat kitaralla ja haluat syventää säestämisen osaamistasi.

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.

Viikoittaiset suorat ryhmätunnit netissä

Kerran viikossa suorana lähetettävällä ryhmätunnilla opettaja kertoo tarkemmin viikon aiheista ja tehtävistä, vastaa kysymyksiin, soittaa kanssasi sekä tukee ja kannustaa sinua opiskelussasi. 

Nämä webinaarit pidetään viikoittain samana päivänä samaan aikaan. Jos et pääse silloin koneen ääreen, voit katsoa webinaarin myös jälkeenpäin.

Viikoittaiset tehtävät

Saat joka viikko uuden tehtävän, joten tiedät, mitä sinun odotetaan oppivan viikon aikana. Tehtävät on mitoitettu siten, että suoriudut niistä noin 15-20 minuutin päivittäisellä opiskelulla ja harjoittelulla.

Viikoittaiset oppimateriaalit

Saat joka viikko uutta oppimateriaalia. Materiaaleihin kuuluvat video-oppituntien lisäksi tarpeelliset nuotit ja taustanauhat.

Tehtävien palautus

Voit halutessasi palauttaa saamasi viikkotehtävät videona tehovalmennuksen facebook-ryhmään, jolloin saat palautetta ja kannustusta opettajalta. Videon voit tehdä esim. älypuhelimella tai tabletilla. Suosittelemme tehtävien palautusta, sillä videointi on erinomainen tapa seurata omaa edistymistä.

Opettajan palaute

Tehovalmennuksen opettaja antaa palautettuihin tehtäviin pohjautuen palautetta, jossa käydään läpi onnistumisia ja kehittämisen kohteita. Näin tiedät, mihin harjoittelussa kannattaa keskittyä.

Keskustelut

Valmennuksen aikana voit keskustella ryhmässä niin opettajan kuin muiden osallistujienkin kanssa mistä tahansa valmennukseen liittyvästä asiasta.

bottom of page