RIFFEILLÄ KOMPPAUS SÄHKÖKITARALLA

TEHOVALMENNUS ALKAA 16.11.2020.
8 viikossa alkeistasolta pidemmälle

MISTÄ ON KYSE?

Riffeillä komppaus sähkökitaralla -Tehovalmennus on 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jolla opit paljon lisää sähkökitaransoitosta. Tavoitteena on kehittää soittotekniikkaa ja oppia lisää riffipohjaisia kappaleita.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • tavallisimmat soinnut kitaralla

  • lisää tuttuja riffejä

  • suosikkikappaleisiisi sopivia soittotapoja

  • soittaa ja harjoitella itsenäisesti Rockway-metodin avulla

 

Kenelle?
Tämä tehovalmennus sopii sinulle, jos osaat perussoinnut ja vitossoinnut sähkökitaralla ja haluaisit oppia enemmän plektra-tekniikasta, säestämisestä ja uusia, haastavampia sointuja.

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.


Rockwayn loistavat opettajat
Opettajanasi tehovalmennuksessa toimii Lasse Parkkila, joka on yksi Rockwayn kitaraopettajista ja opettanut kitaransoittoa jo pitkään myös muualla

Lassen valmennuksessa voit helposti päästä kymmenessä viikossa pidemmälle kuin vuodessa itsekseen opiskelemalla.


Eteneminen on suunnitelmallista
Rockwayn tehovalmennuksessa saat selvät ohjeet opiskeluun ja harjoitteluun. Näin keskityt oikeisiin asioihin ja etenet sopivaan tahtiin. Saat myös halutessasi palautetta etenemisestäsi opettajaltasi.

Opiskelu on hauskaa
Rockwayn tehovalmennuksissa opiskelu lähtee erityisesti sopivan tasoisten kappaleiden harjoittelusta. Soittoa opiskellaan soittamalla ja mahdollisesti tarvittava teoria opitaan siinä sivussa.

Valmennus tapahtuu Facebookissa
Rockwayn tehovalmennukset järjestetään Facebookin suljetussa ryhmässä, joten sinun tulee olla Facebookin käyttäjä voidaksesi osallistua valmennukseen.

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, jos haluat saada ensimmäisenä tietoa uusista, tulevista Rockwayn tehovalmennuksista. 


 

Jätä meille sähköpotiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä uusien Tehovalmennusuutisten kanssa.

Asiakaspalvelu
+358 45 7731 1111 (mpm/pvm)
tuki@rockway.fi
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png