top of page

SÄESTÄMINEN
UKULELELLA

TEHOVALMENNUS ALKAA xx.xx.xxxx.
8 viikossa aloittelijasta harrastajaksi.

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN

79

Super-varhaisen
tilaajan etu:

(normaalisti 129€)

MISTÄ ON KYSE?

Säestäminen ukulelella -Tehovalmennus on 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jolla opit paljon lisää ukulelensoitosta. Tavoitteena on syventää erityisesti säestämisen ja melodiasoiton osaamista.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • monipuolisesti sointuja ukulelella

  • säestää vaativampiakin kappaleita

  • erilaisia komppaustekniikoita

  • melodiasoiton tekniikoita

  • soittaa ja harjoitella itsenäisesti Rockway-metodin avulla

 

Kenelle?
Tämä tehovalmennus sopii sinulle, jos osaat jo ukulelensoiton perusteet ja haluat päästä vauhdilla eteenpäin.

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.
 

Viikoittaiset tehtävät

Saat joka viikko uuden tehtävän, joten tiedät, mitä sinun odotetaan oppivan viikon aikana. Tehtävät on mitoitettu siten, että suoriudut niistä noin 15-20 minuutin päivittäisellä opiskelulla ja harjoittelulla.

Viikoittaiset oppimateriaalit

Saat joka viikko uutta oppimateriaalia. Materiaaleihin kuuluvat video-oppituntien lisäksi tarpeelliset nuotit ja taustanauhat.

Viikoittaiset suorat ryhmätunnit netissä

Kerran viikossa suorana lähetettävällä ryhmätunnilla opettaja kertoo tarkemmin viikon aiheista ja tehtävistä, vastaa kysymyksiin, soittaa kanssasi sekä tukee ja kannustaa sinua opiskelussasi. 

Nämä webinaarit pidetään viikoittain samana päivänä samaan aikaan. Jos et pääse silloin koneen ääreen, voit katsoa webinaarin myös jälkeenpäin.

Tehtävien palautus

Voit halutessasi palauttaa saamasi viikkotehtävät videona tehovalmennuksen facebook-ryhmään, jolloin saat palautetta ja kannustusta opettajalta. Videon voit tehdä esim. älypuhelimella tai tabletilla. Suosittelemme tehtävien palautusta, sillä videointi on erinomainen tapa seurata omaa edistymistä.

Opettajan palaute

Tehovalmennuksen opettaja antaa palautettuihin tehtäviin pohjautuen palautetta, jossa käydään läpi onnistumisia ja kehittämisen kohteita. Näin tiedät, mihin harjoittelussa kannattaa keskittyä.

Keskustelut

Valmennuksen aikana voit keskustella ryhmässä niin opettajan kuin muiden osallistujienkin kanssa mistä tahansa valmennukseen liittyvästä asiasta.

bottom of page