SÄESTÄMINEN
UKULELELLA

TEHOVALMENNUS ALKAA xx.xx.xxxx.
8 viikossa aloittelijasta harrastajaksi.

MISTÄ ON KYSE?

Säestäminen ukulelella -Tehovalmennus on 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jolla opit paljon lisää ukulelensoitosta. Tavoitteena on syventää erityisesti säestämisen ja melodiasoiton osaamista.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • monipuolisesti sointuja ukulelella

  • säestää vaativampiakin kappaleita

  • erilaisia komppaustekniikoita

  • melodiasoiton tekniikoita

  • soittaa ja harjoitella itsenäisesti Rockway-metodin avulla

 

Kenelle?
Tämä tehovalmennus sopii sinulle, jos osaat jo ukulelensoiton perusteet ja haluat päästä vauhdilla eteenpäin.

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.


Rockwayn loistavat opettajat
Opettajanasi ukulelen tehovalmennuksissa toimii Jarmo Julkunen, joka opettaa oman Helsinki Ukulele Studionsa lisäksi mm. Sibelius Akatemiassa ja on esiintynyt ympäri maailmaa sekä ukulelella että muilla kielisoittimilla.

Jarmon valmennuksessa voit helposti päästä kymmenessä viikossa pidemmälle kuin vuodessa itsekseen opiskelemalla.


Eteneminen on suunnitelmallista
Rockwayn tehovalmennuksessa saat selvät ohjeet opiskeluun ja harjoitteluun. Näin keskityt oikeisiin asioihin ja etenet sopivaan tahtiin. Saat myös halutessasi palautetta etenemisestäsi opettajaltasi.

Opiskelu on hauskaa
Rockwayn tehovalmennuksissa opiskelu lähtee erityisesti sopivan tasoisten kappaleiden harjoittelusta. Soittoa opiskellaan soittamalla ja mahdollisesti tarvittava teoria opitaan siinä sivussa.

Valmennus tapahtuu Facebookissa
Rockwayn tehovalmennukset järjestetään Facebookin suljetussa ryhmässä, joten sinun tulee olla Facebookin käyttäjä voidaksesi osallistua valmennukseen.

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, jos haluat saada ensimmäisenä tietoa uusista, tulevista Rockwayn tehovalmennuksista. 


 

Jätä meille sähköpotiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä uusien Tehovalmennusuutisten kanssa.

Asiakaspalvelu
+358 45 7731 1111 (mpm/pvm)
tuki@rockway.fi
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png