SOOLONSOITTO IMPROVISOIDEN

TEHOVALMENNUS ALKAA 18.11.2020.
8 viikossa uutta potkua soittoon.

MISTÄ ON KYSE?

Tulkintaa sähkökitaransoittoon -tehovalmennus on 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jolla viet melodiasoiton taitosi uudelle tasolle. Löydät myös oman soundisi soittajana ja saat työkalut sen jalostamiseen.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • improvisoida parempia sooloja

  • soolonsoittoon sopivia tekniikoita

  • uusia asteikoita

  • soittaa ja harjoitella itsenäisesti Rockway-metodin avulla
     

Kenelle?
Tämä tehovalmennus sopii sinulle, jos osaat jo melodiasoiton perustekniikat, mutta haluat kehittyä vauhdikkaasti paremmaksi soittajaksi sekä melodioiden että soolojen osalta.

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.


Rockwayn loistavat opettajat
Opettajanasi tässä tehovalmennuksessa toimii erittäin suosittu opettajamme Samuli Federley, joka on opettanut kitaransoittoa Rockway.fi-palvelussa ja muualla toistakymmentä vuotta.

Samulin valmennuksessa voit helposti päästä kymmenessä viikossa pidemmälle kuin vuodessa itsekseen opiskelemalla.


Eteneminen on suunnitelmallista
Rockwayn tehovalmennuksessa saat selvät ohjeet opiskeluun ja harjoitteluun. Näin keskityt oikeisiin asioihin ja etenet sopivaan tahtiin. Saat myös halutessasi palautetta etenemisestäsi opettajaltasi.

Opiskelu on hauskaa
Rockwayn tehovalmennuksissa opiskelu lähtee erityisesti sopivan tasoisten kappaleiden harjoittelusta. Soittoa opiskellaan soittamalla ja mahdollisesti tarvittava teoria opitaan siinä sivussa.

Valmennus tapahtuu Facebookissa
Rockwayn tehovalmennukset järjestetään Facebookin suljetussa ryhmässä, joten sinun tulee olla Facebookin käyttäjä voidaksesi osallistua valmennukseen.

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, jos haluat saada ensimmäisenä tietoa uusista, tulevista Rockwayn tehovalmennuksista. 


 

Jätä meille sähköpotiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä uusien Tehovalmennusuutisten kanssa.

Asiakaspalvelu
+358 45 7731 1111 (mpm/pvm)
tuki@rockway.fi
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png