top of page

OMAN SOOLON RAKENTAMINEN SÄHKÖKITARALLA

TEHOVALMENNUS ALKAA 29.9.2021.
8 viikossa uutta potkua soittoon.

79

Super-varhaisen
tilaajan etu:

(normaalisti 129€)

Varhaisen tilaajan superale = 79 € (16.6.-29.8.)

Varhaisen tilaajan ale = 99 € (30.8.-12.9.)

Normaali hinta = 129 € (13.9.-29.9.)

MISTÄ ON KYSE?

Oman soolon rakentaminen -Tehovalmennus on 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jolla viet melodiasoiton taitosi uudelle tasolle. Löydät myös oman soundisi soittajana ja saat työkalut sen jalostamiseen. Valmennukseen kuuluu syyslomatauko viikolla 42.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • Rakentaa sooloja sähkökitaralla

  • Uusia asteikkoja

  • Sooloihin sopivia soittotapoja

  • Soittaa ja harjoitella itsenäisesti Rockway-metodin avulla
     

Kenelle?
Tämä tehovalmennus sopii sinulle, jos osaat jo melodiasoiton perustekniikat, mutta haluat kehittyä vauhdikkaasti paremmaksi soittajaksi sekä melodioiden että soolojen osalta.

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.

Viikoittaiset suorat ryhmätunnit netissä

Kerran viikossa suorana lähetettävällä ryhmätunnilla opettaja kertoo tarkemmin viikon aiheista ja tehtävistä, vastaa kysymyksiin, soittaa kanssasi sekä tukee ja kannustaa sinua opiskelussasi. 

Nämä webinaarit pidetään viikoittain samana päivänä samaan aikaan. Jos et pääse silloin koneen ääreen, voit katsoa webinaarin myös jälkeenpäin.

Viikoittaiset tehtävät

Saat joka viikko uuden tehtävän, joten tiedät, mitä sinun odotetaan oppivan viikon aikana. Tehtävät on mitoitettu siten, että suoriudut niistä noin 15-20 minuutin päivittäisellä opiskelulla ja harjoittelulla.

Viikoittaiset oppimateriaalit

Saat joka viikko uutta oppimateriaalia. Materiaaleihin kuuluvat video-oppituntien lisäksi tarpeelliset nuotit ja taustanauhat.

Tehtävien palautus

Voit halutessasi palauttaa saamasi viikkotehtävät videona tehovalmennuksen facebook-ryhmään, jolloin saat palautetta ja kannustusta opettajalta. Videon voit tehdä esim. älypuhelimella tai tabletilla. Suosittelemme tehtävien palautusta, sillä videointi on erinomainen tapa seurata omaa edistymistä.

Opettajan palaute

Tehovalmennuksen opettaja antaa palautettuihin tehtäviin pohjautuen palautetta, jossa käydään läpi onnistumisia ja kehittämisen kohteita. Näin tiedät, mihin harjoittelussa kannattaa keskittyä.

Keskustelut

Valmennuksen aikana voit keskustella ryhmässä niin opettajan kuin muiden osallistujienkin kanssa mistä tahansa valmennukseen liittyvästä asiasta.

bottom of page