MELODIASOITON  TEKNIIKAT

TEHOVALMENNUS ALKAA 9.9.2020.
8 viikossa melodiasoitto hyvään vauhtiin.

MISTÄ ON KYSE?

Melodiasoiton tekniikat -tehovalmennus on 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jolla opit paljon uutta melodiasoitosta. Tavoitteena on oppia tutuissa kappaleissa käytettyjä tekniikoita.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • melodia- ja soolonsoiton perustekniikoita

  • yhdistellä erilaisia tekniikoita

  • harjoitella entistä tehokkaammin

  • saada yksinkertaisetkin asiat kuulostamaan paremmilta

 

Kenelle?
Tämä tehovalmennus on juuri sinulle, jos osaat perus- ja barré-soinnut kitaralla ja haluaisit kehittää melodiasoiton tekniikoita.

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.


Rockwayn loistavat opettajat
Opettajanasi tässä tehovalmennuksessa toimii erittäin suosittu opettajamme Samuli Federley, joka on opettanut kitaransoittoa Rockway.fi-palvelussa ja muualla toistakymmentä vuotta.

Samulin valmennuksessa voit helposti päästä kymmenessä viikossa pidemmälle kuin vuodessa itsekseen opiskelemalla.


Eteneminen on suunnitelmallista
Rockwayn tehovalmennuksessa saat selvät ohjeet opiskeluun ja harjoitteluun. Näin keskityt oikeisiin asioihin ja etenet sopivaan tahtiin. Saat myös halutessasi palautetta etenemisestäsi opettajaltasi.

Opiskelu on hauskaa
Rockwayn tehovalmennuksissa opiskelu lähtee erityisesti sopivan tasoisten kappaleiden harjoittelusta. Soittoa opiskellaan soittamalla ja mahdollisesti tarvittava teoria opitaan siinä sivussa.

Valmennus tapahtuu Facebookissa
Rockwayn tehovalmennukset järjestetään Facebookin suljetussa ryhmässä, joten sinun tulee olla Facebookin käyttäjä voidaksesi osallistua valmennukseen.

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, jos haluat saada ensimmäisenä tietoa uusista, tulevista Rockwayn tehovalmennuksista. 


 

Jätä meille sähköpotiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä uusien Tehovalmennusuutisten kanssa.

Asiakaspalvelu
+358 45 7731 1111 (mpm/pvm)
tuki@rockway.fi
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png