top of page

UKULELEN
ALKEET

TEHOVALMENNUS ALKAA 24.11.2019.
10 viikossa ukulelensoiton harrastajaksi

79

Super-varhaisen
tilaajan etu:

(normaalisti 129€)

MISTÄ ON KYSE?

Ukulelen alkeet -tehovalmennus on 10 viikkoa kestävä verkkokurssi, jolla opit perusasiat ukulelensoitosta. Tavoitteena on oppia helposti säestämään tuttuja kappaleita.

TEHOVALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT:
 

  • tavallisimmat soinnut ukulelella

  • säestää helppoja kappaleita

  • suosikkikappaleisiisi sopivia soittotapoja

  • soittaa ja harjoitella itsenäisesti Rockway-metodin avulla

  • virittää ukulelen ja vaihtaa kiele

Kenelle?
Tämä tehovalmennus sopii sinulle, jos olet vasta aloittamassa ukulelensoittoa tai kaipaat kertausta sen perusteissa.

Tehovalmennus sopii loistavasti myös kiireisille ihmisille, jotka haluavat tuloksia nopeasti. Käyttämällä valmennukseen vain 20 minuuttia päivässä huomaat tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.


Rockwayn loistavat opettajat
Opettajanasi ukulelen alkeissa toimii Jarmo Julkunen, joka opettaa oman Helsinki Ukulele Studionsa lisäksi mm. Sibelius Akatemiassa ja on esiintynyt ympäri maailmaa sekä ukulelella että muilla kielisoittimilla.

Jarmon valmennuksessa voit helposti päästä kymmenessä viikossa pidemmälle kuin vuodessa itsekseen opiskelemalla.


Eteneminen on suunnitelmallista
Rockwayn tehovalmennuksessa saat selvät ohjeet opiskeluun ja harjoitteluun. Näin keskityt oikeisiin asioihin ja etenet sopivaan tahtiin. Saat myös halutessasi palautetta etenemisestäsi opettajaltasi.

Opiskelu on hauskaa
Rockwayn tehovalmennuksissa opiskelu lähtee erityisesti sopivan tasoisten kappaleiden harjoittelusta. Soittoa opiskellaan soittamalla ja mahdollisesti tarvittava teoria opitaan siinä sivussa.

Valmennus tapahtuu Facebookissa
Rockwayn tehovalmennukset järjestetään Facebookin suljetussa ryhmässä, joten sinun tulee olla Facebookin käyttäjä voidaksesi osallistua valmennukseen.

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, jos haluat saada ensimmäisenä tietoa uusista, tulevista Rockwayn tehovalmennuksista. 


 

bottom of page