top of page

Biisinkirjoitus - Aleksi Ojala

Terve! Olen laulaja-lauluntekijä, musiikkituottaja, musiikinopettaja ja oppikirjailija. Olen omien soolo-julkaisujen lisäksi kirjoittanut listahittejä artisteille kuten Anne Mattila, Club For Five, Kaija Koo jne. Tervetuloa mukaan tekemään biisejä kanssani!

TULOSSA

-

-

Biisinkirjoituksen Alkeet -tehovalmennuksessa opit sanoittamisen ja säveltämisen perusteet. Erityisesti opitaan säveltämään tavallisimpia sointukiertoja käyttäen ja yhdistämään sanat melodioihin. Valmennukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa biisinkirjoittamisen kokemusta, mutta edes auttava soittotaito jollain soittimella auttaa huomattavasti. Webinaarit pidetään sunnuntaisin kello 19.00-19.45. Valmennus on tauolla 30.9.-9.10.

Biisinkirjoituksen Alkeet  - Tehovalmennus

Alkaa

-

Varhaisen Tilaajan Etu

129€

Hinta

Päättyy

-

Kesto

10 viikkoa

1

TULOSSA

-

-

Kehity Biisinkirjoittajana -tehovalmennuksessa opit jalostamaan omia kappaleitasi ja käyttämään ammattilaisten niksejä biisinkirjoituksessa. Viet tekstisi ja sävellyksesi uudelle tasolle ja löydät uutta inspiraatiota kirjoittamiseen. Kurssille osallistuaksesi sinulla tulisi olla vähintään yksi oma biisi tehtynä ennen kurssin alkua. Webinaarit pidetään sunnuntaisin kello 19.00-19.45. Valmennus on tauolla 19.12.2019-4.1.2020.

Kehity Biisinkirjoittajana - Tehovalmennus

Alkaa

-

Varhaisen Tilaajan Etu

129€

Hinta

Päättyy

-

Kesto

10 viikkoa

2

TULOSSA

-

-

Demon Tekemisen Alkeet -tehovalmennuksessa opit tekemään tietokoneella demoja omista kappaleistasi. Valmennuksessa opit sovittamisen ja demontekoon tarvittavan ohjelmiston käytön alkeet. Opit myös äänittämisen ja musiikin miksaamisen ja masteroinnin alkeita. Kurssille osallistuaksesi sinulla tulisi olla vähintään yksi oma biisi tehtynä ennen kurssin alkua. Webinaarit pidetään sunnuntaisin kello 19.00-19.45.

Demon Tekemisen Alkeet - Tehovalmennus

Alkaa

-

Varhaisen Tilaajan Etu

129€

Hinta

Päättyy

-

Kesto

10 viikkoa

3

AleksiOjala_Official.jpg

Jätä meille sähköpotiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä uusien Tehovalmennusuutisten kanssa.

bottom of page